Ljubljana
MGML

Trgovina Mestnega muzeja Ljubljana

Abonentska kartica Plečnik 150

Abonentska kartica Plečnik 150 omogoča najbolj celovito popotovanje po življenju in delu našega največjega arhitekta. Združuje neomejene oglede več kot sedmih razstav v štirih muzejih in knjižnici, dnevna in nočno vodstvo, otroško delavnico, ogled Plečnikove Ljubljane ter privlačne knjižne popuste. Privoščite si polno in svojevrstno praznovanje Plečnikovega leta 2022 in nas vse do prihodnje pomladi obiščite v Plečnikovi hiši, Mestnem muzeju Ljubljana, Muzeju za arhitekturo in oblikovanje, Narodni in univerzitetni knjižnici, Turizmu Ljubljana in v Slovenskem etnografskem muzeju!

Cena: 42,00 €


Trgovina

© Matevž Paternoster/MGML

Muzejska trgovina je odprta od torka do nedelje, med 10.00 in 18.00.

Za informacije in nakup nam pišite na shop@mgml.si.


V trgovini Mestnega muzeja Ljubljana ponujamo pester izbor izdelkov, za katere so ustvarjalci navdih in vir našli v muzejskih zbirkah,  bogati preteklosti Ljubljane ter naših lokalnih posebnostih.

Nakit, replike, knjige, obrtni izdelki, igrače, keramika, steklo, papirna galanterija, umetniški in uporabni predmeti  ter dodatki in tekstil so izbrani in izdelani pri lokalnih oblikovalcih in ustvarjalcih.
Poleg tega muzejska trgovina ponuja celoten spekter lastnega založništva Muzeja in galerij mesta Ljubljane, nekatere izbrane naslove, ki obravnavajo Ljubljano in njeno zgodovino ter otroške slikanice in knjige na temo zgodovine naše prestolnice.

Ostanite z nami v stiku!

Bodite obveščeni o razstavah in dogodkih, ki jih pripravljamo v Muzeju in galerijah mesta Ljubljane.

Prijavite se