Ljubljana
MGML

Obvestilo o piškotkih

Vaše nastavitve piškotkov

Prosimo, označite, s katero vrsto piškotkov soglašate.

Spletni piškotki

Spletni piškotki (v nadaljevanju: piškotki) so majhne datoteke, ki jih med obiskom spletnega mesta strežnik pošlje uporabnikovemu brskalniku, ta pa jih nato naloži na uporabnikovo napravo (računalnik, tablico, pametni telefon), s katero uporabnik dostopa do spletnega mesta.

Na spletnem mestu se uporabljajo piškotki, s katerimi se pridobijo informacije o načinu uporabe spletnega mesta. To so piškotki, ki preko podatka o naslovu internetnega protokola (IP) omogočajo predvsem analizo pogostosti in vsebine brskanja po spletnem mestu ter nekaterih vedenjskih vzorcev uporabnika (npr. uporabnikova zanimanja, navade, vedenje, izbire, nastavitve).

Ponudnik Muzej in galerije mesta Ljubljane na spletnem mestu www.mgml.si uporablja lastne piškotke, obenem pa omogoča izbranim tretjim osebam, da na uporabnikovo opremo namestijo svoje piškotke (t. i. piškotki tretjih). Uporabnik s podajo soglasja za uporabo piškotkov daje soglasje ponudniku Muzeju in galerij mesta Ljubljane in tretjim osebam (Google, Google Analytics, YouTube).

Piškotki na spletnem mestu mgml.si

Podatki o posameznih piškotkih, upravljavcih podatkov, ki se pridobijo s temi piškotki, namenih obdelave zbranih podatkov in trajanju piškotkov so navedeni v nadaljevanju:

Ponudnik
Piškotki
Trajanje Namen
Spletno mesto
cc

Piškotek označuje uporabnikove nastavitve izbire piškotov
Google Analytics __ga 2 leti
Za sledenje spletnim statistikam in dejavnosti obiskovalcev na spletnem mestu (podatki o prvem obisku, ogledu strani, času brskanja, vstopni in izstopni točki). Več o posameznih piškotkih in njihovem delovanju ter o namenu uporabe zbranih podatkov lahko preberete tukaj (v angleščini).
__gid
24 ur
__gat
1 minuto
YouTube GPS 30 minut Piškotek razbere edinstven ID, kar omogoča sledenje napravi na podlagi gegrafske GPS lokacije.
IDE 1 leto Uporabljeno s strani Google DoubleClick za hranjenje podatkov o uporabi spletnega mesta s strani uporabnika in o oglasih, ki so se prikazali pred obiskom spletnega mesta. Uporabljen je z namenom prikazovanja oglasov, ki so v skladu z interesi uporabnika.
VISITOR_INFO1_LIVE 6 mesecev Piškotek meri uporabnikovo pasovno širino, ki določa ali se naloži posodobljen ali starejši uporabniški vmesnik.
YSC do konca seje Piškotek beleži, kolikokrat je uporabnik pogledal posamezen video in mu nato glede na njegove preference v videu prikaže zanj najbolj relevantne oglase in vsebine.

Ostanite z nami v stiku!

Bodite obveščeni o razstavah in dogodkih, ki jih pripravljamo v Muzeju in galerijah mesta Ljubljane.

Prijavite se