Ljubljana
MGML

Izobraževalni programi

Programi za šole

V Muzeju in galerijah mesta Ljubljane smo pripravili bogat program interaktivnih ogledov razstav in galerijskih ustvarjalnic. S koncem leta 2017 se bomo poslovili od Plečnikovega leta in pozdravili Cankarjevo leto. Zato vas še posebej lepo vabimo k obisku Plečnikove hiše ter Cankarjeve spominske sobe na Rožniku. V Mestnem muzeju Ljubljana vas bomo popeljali po sledeh srednjeveške Ljubljane. Z veseljem pa najavljamo tudi prenovo stalne razstave, posvečene naši prestolnici.

Programi za šole


Programi za družine

Kaj je lepšega kot preživeti sobotno popoldne v krogu družine in se pri tem zabavati? Na kulturno obarvanih družinskih doživetjih Muzeja in galerij mesta Ljubljane vam ponujamo dobro izkoriščen družinski čas ter zabavno in zvedavo odkrivanje novih znanj in spoznanj!

Programi za družine


Programi za odrasle

S programi za študente, odrasle in seniorje v muzeju ustvarjamo prijazno in odprto okolje za ustvarjalno, navdihujoče in koristno pridobivanje novih znanj in veščin iz bogato napolnjene skrinje ljubljanske dediščine in kulture. Za svojevrstno doživetje ljubljanske zgodovine in pristen vpogled v to, kako s(m)o živeli včasih in kako lahko razumemo življenje v mestu danes, obiščite muzejske programe za odrasle!

Programi za odrasle

Ostanite z nami v stiku!

Bodite obveščeni o razstavah in dogodkih, ki jih pripravljamo v Muzeju in galerijah mesta Ljubljane.

Prijavite se