Ljubljana
MGML
Družine

Programi za družine

Kaj je lepšega kot preživeti sobotno popoldne v krogu družine in se pri tem zabavati? Na kulturno obarvanih družinskih doživetjih Muzeja in galerij mesta Ljubljane vam ponujamo dobro izkoriščen družinski čas ter zabavno in zvedavo odkrivanje novih znanj in spoznanj!
© Andrej Peunik/MGML
© Andrej Peunik/MGML

Družinska doživetja v MGML 2018

Ponudba programov za družiune je pestra in zajema tako zgodovinske kot likovne in arhitekturne teme. Obiščete nas lahko na organiziranih dogodkih ali se odpravite na samostojen ogled razstave, prisluhnete lahko antičnim legendam ali se z vodnikom sprehodite po muzeju, arheoloških parkih ali Plečnikovi hiši. Spoznajte srednjeveške poklice, raziščite srednjeveške ulice Ljubljane, odpeljite svojo družino na raziskovalni potep po Emoni, prespite v Turjaški palači, spoznajte literarnega genija Ivana Cankarja, praznujte z nami svoj rojstni dan ali se podajte na katero izmed mnogih drugih pestrih doživetij.

Vabljeni v našo razigrano družbo! Prelistajte knjižico z zbranim družinskim programom 2018 na tej povezavi: Družine, pozor! Programi v MGML 2018

© Andrej Peunik/MGML


© Andrej Peunik/MGML

Sobotne družinske delavnice v letu 2019

Sobotni popoldnevi so kot nalašč za preživljanje časa z družino. V Muzeju in galerijah mesta Ljubljane za vas že tradicionalno pripravljamo najlepše družinske sobote, na katerih lahko s svojimi otroki raziskujete lepote muzejskih in galerijskih prostorov. 

Najlepše družinske sobote


Praznovanja rojstnih dni v MGML

Si že pomislil, da bi svoj rojstni dan praznoval v arhitektovi hiši, v palači sredi mesta ali v 2000 let starem arheološkem parku? Preveri svoje možnosti in s klicem rezerviraj svoj program.

Praznovanja rojstnih dni

© Andrej Peunik/MGML


© Andrej Peunik/MGML

Vabljeni na ustvarjalni obisk galerije!

Slikarstvo, kiparstvo, fotografijo in še kaj spoznajte na družinskem obisku Galerije Jakopič. Pridružite se nam pri raziskovanju razstav z zabavnimi in poučnimi otroškimi vodniki ter uživajte v brezmejnem ustvarjanju v našem Mini ateljeju.

Mini atelje v Galeriji Jakopič