Ljubljana
MGML

Adam Harvey: "Computer Vision, Surveillance, and Camouflage"

Umetnik Adam Harvey bo imel v Mestni galeriji Ljubljana predavanje z naslovom »Computer Vision, Surveillance, and Camouflage«, v katerem bo ponudil pregled o tem, kako smo videni z računalniškim vidom in kaj pomeni biti analiziran, hkrati pa bo predstavil tudi kreativne protiukrepe za moduliranje vidnosti v strojno berljivem svetu.

Torek
20
Jun 2017
Čas: 19:00–20:00
Lokacija: Mestna galerija Ljubljana
Odrasli, Seniorji, Študenti
None

Aksioma bo v Projektnem prostoru med 21. junijem in 21. julijem gostilo samostojno razstavo Adama Harveya z naslovom Privacy Gift Shop, »konceptno trgovino« za tehnologije, ki se upirajo nadzoru, za dodatke, ki omogočajo zasebnost, in za nove zamisli o zasebnosti. 

Dan pred otvoritvijo razstave, 20. junija 2017 ob 19. uri, bo imel Adam Harvey v Mestni galeriji Ljubljana predavanje z naslovom »Computer Vision, Surveillance, and Camouflage«, v katerem bo ponudil pregled o tem, kako smo videni z računalniškim vidom in kaj pomeni biti analiziran, hkrati pa bo predstavil tudi kreativne protiukrepe za moduliranje vidnosti v strojno berljivem svetu.

Dogodek bo pospremilo tudi odprtje več konceptnih trgovin v različnih javnih institucijah (Mestna galerija Ljubljana, MSUM), v katerih bo od poletja naprej možno kupiti različne “spominke”, izdelane posebej za otvoritev razstave Privacy Gift Shop v Sloveniji.

Čet
25
Apr 2019
Voden ogled
Mestna galerija Ljubljana • Odrasli, Seniorji, Študenti
Čet
30
Maj 2019
Voden ogled
Mestna galerija Ljubljana • Odrasli, Seniorji, Študenti