Ljubljana
MGML

Vodstvo po razstavi "Better Doggy Style Than No Style" z umetniki

Umetniki, ki jih družijo kolegialne in prijateljske vezi iz časa študija, pa tudi skupni nastopi in predvsem medsebojno poznavanje pristopov ter metod dela, se ob prikazu avtonomnih pozicij svojega likovnega besednjaka v duhovitih konstelacijah intelektualno preigravajo, prepletajo ter s prstom porogljivo kažejo na anomalije in absurde sodobne civilizacije. 

Četrtek
13
Okt 2016
Čas: 17:00
Lokacija: Mestna galerija Ljubljana
Odrasli, študenti, seniorji
Vodstvo po razstavi "Better Doggy Style Than No Style" z umetniki
© Matevž Paternoster/MGML

Skupinska razstava je, brez kakršnega koli namena o zgodovinjenju ali preračunanem ujemanju slikarskih praks na skupnem imenovalcu, osredotočena na predstavitev tekoče produkcije in vključuje poleg slikarskih del in risb na galerijsko steno tudi video ter celostne intervencije v prostor. Umetniki, ki jih družijo kolegialne in prijateljske vezi iz časa študija, pa tudi skupni nastopi in predvsem medsebojno poznavanje pristopov ter metod dela, se ob prikazu avtonomnih pozicij svojega likovnega besednjaka v duhovitih konstelacijah intelektualno preigravajo, prepletajo ter s prstom porogljivo kažejo na anomalije in absurde sodobne civilizacije.

Sre
26
Jun 2024
Delavnica
Mestna galerija Ljubljana • Otroci
Čet
29
Avg 2024
Pogovor
Mestna galerija Ljubljana • Odrasli, družine, otroci, študenti, seniorji, šolske in predšolske skupine, obiskovalci s posebnimi potrebami

Ostanite z nami v stiku!

Bodite obveščeni o razstavah in dogodkih, ki jih pripravljamo v Muzeju in galerijah mesta Ljubljane.

Prijavite se