Ljubljana
MGML

Individualna vodstva po "Razstavi z več naslovi"

Vstopite v poetski svet Vlada Marteka

Ker je epidemija korona virusa v preteklih mesecih preprečila obiske kulturnih ustanov, smo se v Mestni galeriji Ljubljana odločili, da situaciji primerno uberemo drugačen pristop. Menimo, da umetnost lahko pomembno pripomore k boljšemu razpoloženju, še posebej v času, ko se soočamo z izzivi, zato bomo vrata Mestne galerije Ljubljana odprli posameznim obiskovalcem in njihovim družinskim članom.

Četrtek
21
Maj 2020
Čas: 11:00–12:00
Lokacija: Mestna galerija Ljubljana
Odrasli, družine, študenti, seniorji
Vlado Martek, Balkan
Vlado Martek, Balkan

V želji, da vam približamo "Razstavo z več naslovi" izjemnega hrvaškega konceptualnega umetnika Vlada Marteka, ki je v Mestni galeriji Ljubljana na ogled le še do 24. maja, smo se odločili, da vam jo predstavimo skozi individualna vodstva, po katerih vas bo popeljala Alenka Gregorič, umetniška vodja Mestne galerije Ljubljana in kustosinja razstave.

Poetski svet Vlada Marteka boste tokrat lahko doživeli zelo osebno. V družbi vaših najbližjih si boste lahko ogledali prek tristo izbranih del na različnih nosilcih, ki prinašajo obširen in raznolik vpogled v Martekovo umetniško produkcijo in v spremstvu kustosinje spoznali obsežen pregled umetnikovega opusa od sedemdesetih let prejšnjega stoletja do danes.

Ker je število individualnih vodstev omejena vas prosimo, da nam na elektronski naslov mestna.galerija@mgml.si sporočite uro in število oseb, ki bi se udeležile vodstva. Posamezno vodstvo po razstavi traja pol ure. Razstavo lahko obiščete v družbi članov istega gospodinjstva, ob obisku pa bo potrebno upoštevati zaščitne ukrepe za preprečevanje širitve okužbe. Vodstva po razstavi so brezplačna.

Veselimo se, da se bomo skupaj z vami sprehodili po razstavi!

Vodstva bodo potekala od torka, 19. maja, do petka, 22. maja, med 11. in 12. uro.

Čet
23
Maj 2024
Otvoritev
Mestna galerija Ljubljana • Odrasli, družine, otroci, študenti, seniorji, šolske in predšolske skupine, obiskovalci s posebnimi potrebami
Sre
26
Jun 2024
Delavnica
Mestna galerija Ljubljana • Otroci

Ostanite z nami v stiku!

Bodite obveščeni o razstavah in dogodkih, ki jih pripravljamo v Muzeju in galerijah mesta Ljubljane.

Prijavite se