Ljubljana
MGML

Vodstvo po razstavi "Učenje in pozabljanje"

Učenje in pozabljanje je prva večja samostojna predstavitev arhitekta, kiparja in pedagoga Jožeta Baršija po letu 2013. Prinaša vpogled v ustvarjalčevo najnovejšo umetniško produkcijo, navezuje pa se tudi na njegovo prejšnje umetniško ustvarjanje, ki je pomembno pripomoglo k razvoju slovenske sodobne umetnosti po letu 1990.

Četrtek
4
Mar 2021
Čas: 17:00
Lokacija: Mestna galerija Ljubljana
Odrasli, študenti, seniorji
Vodstvo po razstavi "Učenje in pozabljanje"

Razstava je zasnovana kot pot skozi miselni proces učenja, ki ga ustvarjalec doživlja ob branju ali pisanju, v stikih z ljudmi, ob opazovanju narave in družbenih sprememb. V okviru različnih tem se osredotoča zlasti na učenje, ki poteka na nezavedni ravni, v okviru vsakodnevnih človeških medsebojnih odnosov, s posameznikovo neposredno čutno zaznavo.

Vljudno vabljeni na vodstvo po razstavi, po kateri bo popeljala Anja Guid.

Ker je število obiskovalcev omejeno, vas vljudno prosimo, da prijavo na vodstvo posredujete na elektronski naslov mestna.galerija@mgml.si. Vodstvo bo potekalo v skupini z največ desetimi udeleženci in ob upoštevanju priporočil NIJZ.

Sre
26
Jun 2024
Delavnica
Mestna galerija Ljubljana • Otroci
Čet
29
Avg 2024
Pogovor
Mestna galerija Ljubljana • Odrasli, družine, otroci, študenti, seniorji, šolske in predšolske skupine, obiskovalci s posebnimi potrebami

Ostanite z nami v stiku!

Bodite obveščeni o razstavah in dogodkih, ki jih pripravljamo v Muzeju in galerijah mesta Ljubljane.

Prijavite se