Ljubljana
MGML

Zaključek ustvarjalnega natečaja "Trikotna glava, kvadratno telo"

Na naš ustvarjalni natečaj Kvadratna glava, trikotno telo, ki smo ga pripravili ob razstavi umetnice Dragice Čadež v Mestni galeriji Ljubljana, je prispelo kar 130 raznolikih abstraktnih skulptur! Med vsemi figurami, narejenimi iz kuhinjskega pribora, pisarniških pripomočkov, naravnega in odpadnega materiala, celo kozmetičnih izdelkov in igrač, smo se odločili najbolj domiselne izdelke tudi nagraditi. Izbira ni bila lahka!

Aljaž, Srednja šola Josipa Jurčiča Ivančna Gorica
Aljaž, Srednja šola Josipa Jurčiča Ivančna Gorica

Družinsko vstopnico za vsa razstavišča Muzeja in galerij mesta Ljubljana ter svinčnik in radirko z motivom Galerije Cukrarna tako prejmeta Julija in Hana iz Srednje šole Josipa Jurčiča Ivančna Gorica ter Mitja, Alisa in Tea iz Gimnazije Jožeta Plečnika Ljubljana. Naja iz Srednje šole Josipa Jurčiča, Živa iz ljubljanske Gimnazije Jožeta Plečnika ter Adrijan, Mark in Sara iz Osnovne šole Veliki Gaber dobijo družinsko vstopnico in svinčnik, najmlajša sodelujoča na našem natečaju, sedemletna Alexandra iz Celja in šestletni Jakob iz Berlina, pa poleg družinske vstopnice kot vzpodbudo za nadaljnje ustvarjanje prejmeta tudi igrivo muzejsko pobarvanko.

Vsi nagrajenci in nagrajenke boste o izboru obveščeni preko svojih učiteljev in profesorjev oziroma pa po elektronski pošti.


Ostanite ustvarjalni!

Objavljeno: 19. 2. 2021

Ostanite z nami v stiku!

Bodite obveščeni o razstavah in dogodkih, ki jih pripravljamo v Muzeju in galerijah mesta Ljubljane.

Prijavite se