Ljubljana
MGML

[Dogodek je odpovedan] Harmonija zvočne kopeli med zidovi Turjaške palače

Poskrbite za svoje telo ter se prepustite sprostitvi ob zvokih himalajskih posod, gongov in drugih zvočil v ambientu Turjaške palače, ki šepeta zgodbe treh stoletji.

Naj obet pomladi zazveni ob sproščujočih glasovih zvočnih posod dr. Helene Korošec

Ponedeljek
28
Feb 2022
Čas: 19:00–20:30
Lokacija: Mestni muzej Ljubljana
Odrasli, družine, otroci, študenti, seniorji
Muzejski atrij
Muzejski atrij

Dogodek je odpovedan in prestavljen na ponedeljek, 28. marca 2022. Hvala za razumevanje.


Zvok zvočnih posod spodbuja delovanje vseh čutil. Deluje celostno tako na telo, kot na um in dušo. Omogoča hitro in učinkovito sproščanje napetosti, odpravlja blokade v telesu in prispeva k regeneraciji in revitalizaciji. Če se prepustite zvoku terapevtskih zvočnih posod in gonga, vas lahko le ti popeljejo do občutka notranjega miru, uravnoteženih čustev, umirjenega uma in sproščenega telesa.

Dr. Helena Korošec, prof. se že vrsto let izkustveno in raziskovalno ukvarja z učinki in delovanjem terapevtskega zvoka tako na posameznika kot na skupino. Je certificirana praktičarka zvočne masaže in certificirana strokovnjakinja področja komunikacije z zvokom za otroke. Izvaja skupinske zvočne kopeli, individualne zvočne masaže in zvočne terapije za krepitev zdravja, odpravo blokad in sproščanje. Metode dela z zvokom in njegove učinke študira v okviru Britanske akademije za terapijo z zvokom The British Academy for Sound Therapy. O delovanju zvočnih posod na človekovo celostno počutje piše članke, izvaja programe 'Skrb za zdravje na delovnem mestu' ,vodi delavnice in predavanja za posameznike, skupine in podjetja.


S seboj prinesite ležalno podlogo, toplo odejo, blazino za pod glavo/ hrbet in steklenico z vodo. Tla so ogrevana. Pridite 10 minut pred pričetkom, da se v miru pripravite. Vrata po 19. uri zapremo.

Cena je 19 €/osebo, 16 €/otroška. Vsakemu udeležencu bomo podarili tudi bon za enkraten obisk Mestnega muzeja in ogled razstav v Mestnem muzeju Ljubljana (veljavnost do konca junija 2022).

Prijave zbiramo na prijava@mgml.si ali 01 24 12 506 do petka, 25. februarja, oz. do zapolnitve mest. Prijava je potrjena, ko je izvedeno plačilo.

Dogodek je primeren za odrasle in družine.
PCT pogoj ni potreben.

Sob
29
Jun 2024
Voden ogled
Mestni muzej Ljubljana • Odrasli, študenti, seniorji
Pon
1
Jul 2024
Počitniški program
Mestni muzej Ljubljana • Otroci
Sob
6
Jul 2024
Voden ogled
Mestni muzej Ljubljana • Odrasli, študenti, seniorji
Pon
8
Jul 2024
Počitniški program
Mestni muzej Ljubljana • Otroci
Tor
9
Jul 2024
Počitniški program
Mestni muzej Ljubljana • Otroci

Ostanite z nami v stiku!

Bodite obveščeni o razstavah in dogodkih, ki jih pripravljamo v Muzeju in galerijah mesta Ljubljane.

Prijavite se