Ljubljana
MGML

Proaktivna kavarna

Kako ohraniti človečnost in medsebojno naklonjenost v današnjem času? Vstopite v svet proaktivne kavarne kot pobudnik lastne ideje ali kot podpornik treh drugih idej!

Četrtek
18
Okt 2018
Čas: 18:00–21:00
Lokacija: Mestni muzej Ljubljana
Odrasli, študenti, seniorji
Proaktivna kavarna
© Andrej Peunik/MGML

Odprto skupnostno srečanje pripravljamo v sodelovanju z Društvom moderatorjev Slovenije in Zvezo prijateljev mladine Slovenije, v okviru razstave Ivan Cankar in mednarodnega tedna moderiranja.

V proaktivni kavarni bomo v prijetnem in ustvarjalnem vodenem procesu skupaj razvijali ideje za ohranjanje socialnega čuta, človečnosti, medsebojne naklonjenosti in podpore za bolj kakovostno življenje v širši skupnosti.

Vabljeni vsi, ki bodisi imate idejo, kako prispevati k boljšemu (so)bivanju – ali pa bi želeli podpreti druge. Pridružite se nam vsi, ki vas te vsebine nagovarjajo in ki bi želeli preživeti navdihujoč popoldan v družbi ljudi, ki jim prav tako ni vseeno. Če ne boste razvijali svoje ideje pa boste podprli druge in se prav tako nalezli proaktivnega duha ter občutili moč skupnosti, v kateri si znamo prisluhniti in se podpreti za dobro vseh.

Udeležba je brezplačna. Dogodek bo potekal v kavarni Mestnega muzeja Ljubljana Stow. Zaradi lažje organizacije prosimo za prijave na prijava@mgml.si ali 01 24 12 506.

Sob
20
Apr 2024
Predavanje
Mestni muzej Ljubljana • Odrasli, študenti
Tor
7
Maj 2024
Predstavitev
Mestni muzej Ljubljana • Odrasli, študenti, seniorji
Čet
9
Maj 2024
Pogovor
Mestni muzej Ljubljana • Odrasli, študenti, seniorji
Čet
16
Maj 2024
Delavnica
Mestni muzej Ljubljana • Odrasli, študenti, seniorji
Sob
18
Maj 2024
Dan odprtih vrat
Mestni muzej Ljubljana • Odrasli, družine, študenti, seniorji

Ostanite z nami v stiku!

Bodite obveščeni o razstavah in dogodkih, ki jih pripravljamo v Muzeju in galerijah mesta Ljubljane.

Prijavite se