Ljubljana
MGML

Mestni muzej Ljubljana je od včeraj "Najboljši muzej 2023"

Mednarodni medij In Your Pocket je že 12. leto organiziral vox populi raziskavo za najboljše ponudnike od najboljših, kar nudi čudovita prestolnica Slovenije.

Kar 86.209 oddanih glasov javnosti je odločilo, kdo so “Best Of Ljubljana”. Mestni muzej Ljubljana zmagovalec v kategoriji "najboljša kulturna doživetja"

Nejc Kovačič, vodja Službe za komuniciranje MGML, med prejemanjem nagrad ni skrival veselja!
Nejc Kovačič, vodja Službe za komuniciranje MGML, med prejemanjem nagrad ni skrival veselja! © IYP

Sinoči je v Mladinskem gledališču na podelitvi nagrad BEST OF LJUBLJANA 2023 slavil Mestni muzej Ljubljana. V skupini najboljša kulturna doživetja je zasedel prvo mesto in s tem laskavi naziv Najboljši muzej 2023!

V skupini najboljša kulturna doživetja je Muzej in galerije mesta Ljubljane sicer od petih kategorij prvo mesto zasedel v kar treh podkategorijah. Poleg muzeja še v :
Najboljša galerija / Best Gallery: Cukrarna Gallery / Cukrarna
Najboljše med Plečnikovimi stvaritvami / Best of Plečnik culture: Plečnik House / Plečnikova hiša

Slavila je tudi kavarna Mestnega muzeja - STOW CAFE je namreč Best of Ljubljana Cafe 2023!

 


Ljubljana vsako leto postaja bolj dinamično in svetovljansko mesto, kjer se srečajo ljubitelji zanimivih doživetij, kulture in kulinaričnih presežkov. 

Mednarodno uredništvo medija In Your Pocket je pripravilo nabor kategorij in predlogov ponudnikov za glasovanje po posameznih sklopih, s katerimi bralcem olajšajo izbiro. Nabor ponudnikov je združeval tiste, ki so med domačimi in tujimi obiskovalci prestolnice izredno zanimivi, prepoznani in visoko cenjeni. Takšen nabor ponudnikov obiskovalcem prestolnice tudi sicer olajša izbiro, ko iščejo točno določene ponudnike storitev in se želijo odločiti za preverjeno odlične.

Uredništvo medija je celotno ponudbo razdelilo v 6 kategorij, le-te pa nadalje razdelalo v 50 podkategorij. Glasovanje je potekalo na uradnem portalu In Your Pocket med oktobrom in decembrom. Ponudba mesta Ljubljana je zajemala izbor v sklopu kulturnih, nakupovalnih in aktivnih doživetij, kavarniške ponudbe, vse vrste kulinaričnih izkušenj od poulične prehrane, najboljše pice in burgerja, vse do veganske in vegetarijanske ponudbe in najboljšega chefa.

Objavljeno: 20. 1. 2023

Ostanite z nami v stiku!

Bodite obveščeni o razstavah in dogodkih, ki jih pripravljamo v Muzeju in galerijah mesta Ljubljane.

Prijavite se