Ljubljana
MGML

Izšla je nova knjižica družinskih programov MGML za leto 2019

Družine, pozor!

Prelistajte novo knjižico zabavnih in poučnih družinskih programov, ki jih v letu 2019 pripravljamo v Muzeju in galerijah mesta Ljubljane.

None
© Andrej Peunik/MGML

In kaj vam ponujamo? Osem sobotnih družinskih delavnic, kjer bomo raziskovali skupaj z žabico Ljubo, pet samostojnih družinskih poti s tiskanimi vodniki, dva vodena ogleda po muzejski zbirki, pet različnih tematik za praznovanje rojstnega dne v Turjaški palači, na Arheološkem parku Emona ali v Plečnikovi hiši, kar dve nepozabni noči v muzeju ter za konec še okrepčilo, za katero bodo poskrbeli v kavarni Stow z Žabjo mal'co!

Novosti letošnjega leta so nov voden ogled razstave Ljubljana. Zgodovina. Mesto., ki bo na voljo od septembra dalje, poletna muzejska noč v Plečnikovi hiši, za lačne želodčke Žabja mal'ca ter novi letni koledar z vsemi aktivnostimi, da se boste lažje znašli!

Seveda se v knjižici skriva še marsikaj! Pokukajte na sredino in našli boste majhno presenečenje! Knjižico z zbranim družinskim programom lahko prelistate na tej povezavi.

Tiskan izvod knjižice lahko od 12. februarja prevzamete na eni izmed naših lokacij ali pa nam pišite na prijava@mgml.si in knjižico vam bomo poslali po pošti! Vabljeni v našo veselo družbo! Zabava in smeh sta zagotovljena – KVAAAAK! 

Objavljeno: 6. 2. 2019

Ostanite z nami v stiku!

Bodite obveščeni o razstavah in dogodkih, ki jih pripravljamo v Muzeju in galerijah mesta Ljubljane.

Prijavite se