Ljubljana
MGML

Pošiljka kulture, poslana na vaš naslov

Drugačen in izviren način obdarovanja

Zgodovina Prestolnice
Zgodovina Prestolnice © Luka Ažman

V Muzeju in galerijah mesta Ljubljane smo s proaktivno in družbeno odgovorno akcijo stopili naproti umetnikom in ustvarjalcem kulture in jih podprli. Z njo želimo popularizirati kulturo in umetnost ter predvsem ostati blizu in v stiku z vami, našimi obiskovalci. Decembrskemu času primerno spletna trgovina ponuja pakete z izbranimi izdelki v darilni embalaži, ki vam jih pošljemo domov ali na naslov vašega obdarovanca. 

 Pri obisku spletne trgovine lahko izbirate med devetimi paketi, ki so jih skrbno pripravili v Mestnem muzeju Ljubljana, Galeriji Jakopič, Plečnikovi hiši in Mestni galeriji Ljubljana. V paketih so različne kombinacije izbranih izdelkov domačih in tujih umetnikov, publikacije MGML, steklenica Muzejska voda, sveže pražena kava iz muzejske kavarne STOW ter vstopnice za obisk razstav MGML za prihajajoče leto.

Kul pozornost, Zapiski iz ljubljanske zgodovine, Urbani šik, Plečnik kot navdih, Fotoutrinek in Umetnost nima alternative je le nekaj imen paketov. Z njimi se poskušamo čim bolj približati različnim okusom, zanimanjem in vašim življenjskim slogom. Upamo, da se boste v novi MGML spletni trgovini dobro znašli tako zagreti zgodovinarji kot umetniške duše in tudi vsi tisti, ki iščete manjšo, a dragoceno pozornost za svoje najdražje. Paketi so cenovno dostopni, za najcenejšega boste odšteli 13 EUR.

Darilni paket z vašim osebnim voščilom
Če želite s pošiljko kulture presenetiti koga od svojih bližnjih, poslovne partnerje ali druge za vas pomembne osebe in darilu dodati svoje osebno voščilo, bomo slednje za vas v muzeju napisali na roko. Vsebina je pomembna. Pomembno pa je tudi, kako je predstavljena. Izbrane izdelke, zbrane v posameznih paketih, vam bomo v MGML zapakirali v lično kartonasto embalažo, ki bo pri prejemniku vzbudila zanimanje in naredila dober prvi vtis.

Še ena priložnost torej, da na izviren in drugačen način izkažete pozornost svojim bližnjim – ali pa obdarite sami sebe. Pošiljko kulture po plačanem predračunu pošljemo na naslov, ki ga oddate ob naročilu. Lahko pa paket prevzamete tudi na naslovu Muzeja in galerij mesta Ljubljane, Gosposka 15, Ljubljana


Objavljeno: 1. 12. 2020

Ostanite z nami v stiku!

Bodite obveščeni o razstavah in dogodkih, ki jih pripravljamo v Muzeju in galerijah mesta Ljubljane.

Prijavite se