Ljubljana
MGML

Nepozaben počitniški teden

Za otroke od 6 do 10 let

Teden razigrane zgodovine in razposajene umetnosti v Muzeju in galerijah mesta Ljubljane.

None

Dragi radovedneži in prostočasneži, letošnje poletje z nami zavrtite časovni stroj! 
Pridružite se nam na poletnih varstvih in pogumno zakorakajte v preteklost naše prestolnice. Pridružili se nam bodo duhovi iz starodavnih časov, umetniki, s katerimi bomo razmigali naše ustvarjalne prste, zakorakali bomo gori doli po Ljubljani in v njej poiskali sledove njenih predhodnic, hkrati pa si bomo privoščili tudi obilo časa za igro.

Tukaj si lahko ogledate utrinke lanskoletnih počitniških druženj.


Julijski termin: 5. do 9. julij 2021 (prijave zbiramo do 16. junija 2021)
Avgustovski termin:
16. do 20. avgust 2021 (prijave zbiramo do 2. avgusta 2021)

Poletno varstvo vključuje pet celodnevnih aktivnosti z dvema malicama in kosilom. Za zajtrk poskrbite sami. Prijave zbiramo do zapolnitve mest in le za celotedensko prisotnost. Glede na priporočila NIJZ v povezavi z epidemijo, si pridružujemo pravico do prilagoditve in odpovedi terminov. O vsaki spremembi vas bomo pravočasno obvestili. Na počitniško varstvo bomo sprejeli le zdrave otroke.

Počitniško varstvo je namenjeno osnovnošolcem med 6. in 10. letom.
Cena: 
130 eur na otroka. Za vsakega nadaljnjega otroka iz istega gospodinjstva znaša cena 120 eur.
Cena vključuje 
pedagoško vodenje z izkušenimi vodiči, izvedbo programa, material, otroške vodnike, tri obroke hrane na dan (dopoldanska malica, kosilo, popoldanska malica). Plačilo je potrebno poravnati najkasneje v roku 5 dni od prijave.

Prihod in odhod otrok: med 7:30 in 8:00 ter med 16:00 in 16:30, Mestni muzej Ljubljana, Gosposka 15.

Za prijave in vsa vaša vprašanja smo vam na voljo: prijava@mgml.si ali 01 24 12 506.


PROGRAM
V počitniškem tednu se bomo ustavili pri koliščarjih v muzeju, obiskali Emonce v arheološkem parku, se potikali po srednjeveških ulicah Ljubljane, obiskali dom velikega mojstra arhitekta Jožeta Plečnika, spoznali svet galerijske umetnosti in ustavarjalnosti, predvsem pa se ob vsem tem veliko igrali in družili. Zagotavljamo vam, da bodo vaši otroci v tedenu dni z muzejskimi duhovi, ročnimi spretnostmi, malicami, kosili, izleti ter veliko, veliko časa za prosto igro in zabavo spoznali marsikatero skrivnost iz preteklosti Ljubljane. Druženje pa jim bo prineslo tudi nove življenjske izkušnje!

*Ker se program izvaja v zunanjih in notranjih prostorih, ga bomo glede na takratne ukrepe in vremenske razmere prilagodili. Podroben program po dnevih z vsemi delavnicami bomo objavili naknadno. 

Za prijave in vsa vaša vprašanja smo vam na voljo: prijava@mgml.si ali 01 24 12 506.

Objavljeno: 6. 5. 2021

Ostanite z nami v stiku!

Bodite obveščeni o razstavah in dogodkih, ki jih pripravljamo v Muzeju in galerijah mesta Ljubljane.

Prijavite se