Ljubljana
MGML

Delo na pedagoških programih v muzeju

Iščemo novo pomoč!

Če te veseli delo z ljudmi, še posebej z otroki, in se tvoja radovednost vrti tudi okoli zgodovine in dediščine, se prijavi za študentsko delo na naših raznolikih programih!

None
© Andrej Peunik/MGML

Za delo v Mestnem muzeju Ljubljana in Plečnikovi hiši iščemo komunikativne, zanesljive in energične osebe z občutkom za delo z otroki.

Vabimo te, da postaneš del ekipe informatorjev, vodičev in izvajalcev pedagoških programov (čaka te delo na delavnicah in vodstvih za vrtce, osnovne in srednje šole ter na praznovanjih rojstnih dni).

S teboj si želimo dolgoročnega sodelovanja. Pri nas boš lahko razvijal različne komunikacijske veščine, ki ti bodo koristile za življenje. Imel boš dostop do različnih brezplačnih izobraževanj (s področja retorike, dela s strankami, učinkovite komunikacije, obvladovanja konfliktov,  timskega dela pa tudi mnogih muzejskih tem).

Pričakujemo poznavanje zgodovine Ljubljane in sposobnost vodenja po razstavi oz. izvajanja pedagoških programov. Urnik je prilagodljiv. 

Prijave na razpis sprejemamo do 30. junija 2021 na elektronski naslov janja.rebolj@mgml.si. Skupaj z življenjepisom nam pošlji tudi spremno pismo. Odgovor na svojo prošnjo pričakujte v začetku julija.

Pridruži se ekipi zunanjih sodelavcev iz vrst študentov zgodovine, umetnostne zgodovine, arheologije, antropologije, etnologije, sociologije in drugih humanističnih smeri. 

Razgovori bodo potekali v začetku julija v Mestnem muzeju Ljubljana, na Gosposki 15.
Pred pričetkom dela bo preizkus vodenja. Izbranim kandidatom nudimo možnost podpore v izobraževanju.

Objavljeno: 15. 6. 2021

Ostanite z nami v stiku!

Bodite obveščeni o razstavah in dogodkih, ki jih pripravljamo v Muzeju in galerijah mesta Ljubljane.

Prijavite se