Ljubljana
MGML

Družine se pri nas zabavajo in učijo

Brezplačno za družine!

Izkoristite Teden otroka za brezplačen obisk Mestnega muzeja Ljubljana.

Ob ogledu stalne razstave Ljubljana. Zgodovina. Mesto. ali sprehodu skozi Arheološki park Emona, družine prejmete tiskane vodnike.
Ob ogledu stalne razstave Ljubljana. Zgodovina. Mesto. ali sprehodu skozi Arheološki park Emona, družine prejmete tiskane vodnike. © Andrej Peunik / MGML

Spoznaj, preveri, preizkusi, obkroži, nariši, potipaj, poglej in sestavi. Primerjaj, vprašaj in se prepričaj, pri tem pa še zapoj, opazuj, se ne strinjaj, podvomi in povej naprej. Vse to in še kaj lahko družine pričakujete na naših aktualnih razstavah v muzeju in na prostem. 

Starši in otroci, vkrcajte se v časovni stroj in odkrijte, kako je skozi tisoče let nastajalo najlepše mesto na svetu, Ljubljana. Potovanje bo napeto in interaktivno. Pustolovščino boste začeli v prazgodovini in jo zaključili v moderni Ljubljani, medtem pa se boste soočili z mnogimi zabavnimi izzivi. Pa srečno pot!


V Tednu otroka (od torka, 5. oktobra, do nedelje, 10. oktobra, med 10:00 in 18:00) vam poklanjamo šest dni prostega vstopa. Ob ogledu stalne razstave 'Ljubljana. Zgodovina. Mesto.' ali sprehodu skozi Arheološki park Emona, družine prejmete otroške tiskane vodnike

Obisk je mogoč ob izpolnjevanju vsaj enega izmed PCT pogojev. Rezervacije niso potrebne, lahko pa nas kaj še vprašate na info@mgml.si.

Objavljeno: 1. 10. 2021

Ostanite z nami v stiku!

Bodite obveščeni o razstavah in dogodkih, ki jih pripravljamo v Muzeju in galerijah mesta Ljubljane.

Prijavite se