Ljubljana
MGML

Prenovljeni dvomesečnik MGML

Program razstav in dogodkov vselej pri roki!

Novo leto, novi prenovljeni tiskani dvomesečnik Muzeja in galerij mesta Ljubljane (MGML). Pravi "must have" za vse ljubitelje kulturnega dogajanja v mestu!
None
Bi si radi privoščili kulturen popoldan ali vikend, sami ali v družbi? Iščete razstavo, primerno za vaše najmlajše, ki bo nadgrajena z ustvarjalno delavnico? Iščete popolno doživljajsko darilo za vaše najbližje? Nič lažjega. Pokukajte v napovednik razstav in dogodkov na vseh lokacijah MGML ter poiščite kulturno izkušnjo po vaši meri!  

Prva prenovljena izdaja dvomesečnika MGML z aktualnim kažipotom dogodkov za januar in februar 2023 je lahko pri vas že v nekaj dneh, če izpolnite spodnji obrazec*:
* V spletnem obrazcu se lahko poleg prejemanja dvomesečnega progama MGML naročite tudi na prejemanje elektronskih obvestil z naših posameznih lokacij).

Z našim dvomesečnikom boste vselej na tekočem, kaj se dogaja v naših razstaviščih: Mestnem muzeju Ljubljana, Cukrarni, Galeriji Jakopič, Mestni galeriji Ljubljana, Plečnikovi hiši, Galeriji Vžigalica ter Bežigrajski galeriji 1 in 2.

Za več informacij smo vam na voljo:
Objavljeno: 5. 1. 2023

Ostanite z nami v stiku!

Bodite obveščeni o razstavah in dogodkih, ki jih pripravljamo v Muzeju in galerijah mesta Ljubljane.

Prijavite se