Ljubljana
MGML

MGML na 29. Slovenskih dnevih knjige

predstavitev aktualnih izdaj MGML na knjižnem sejmu

V  MGML že od začetka delovanja institucije gojimo razvejano založniško dejavnost, ki med drugim vključuje izdajanje obrazstavnih monografij, znanstvenih publikacij, pa tudi stripov o zgodovinskih osebnostih ter drugih publikacij za najmlajše. Z veseljem naznanjamo, da boste naše publikacije letos med 7. in 9. junijem 2024 lahko prelistali in s popustom kupili tudi na knjižnem sejmu na Vrtu Lili Novy Društva slovenskih pisateljev v sklopu 29. Slovenskih dnevov knjige v Ljubljani.

Slovenski dnevi knjige 2024
Slovenski dnevi knjige 2024

Vseslovenski literarni festival Slovenski dnevi knjige bo letos v Ljubljani potekal med 6. in 9. junijem 2024 pod udarnim in živahnim sloganom Na preži. Slogan organizatorji povezujejo z budnostjo, da v današnjem, ves čas spreminjajočem se in burnem, času razbiramo prave informacije ter izbiramo prave besede in knjige.

V sklopu dnevov bo od petka do nedelje, od 7. do 9. junija, od 10.00 do 20.00, na Vrtu Lili Novy Društva slovenskih pisateljev (Tomšičeva 12) potekal tudi knjižni sejem s privlačnim spremljevalnim programom, ki bo vključeval vrsto druženj, literarnih dogodkov in debat.

V diskurzivnem programu, bomo v petek, 7. junija 2024, s pričetkom ob 16.00, o založniški dejavnosti MGML in aktualnih izdajah spregovorili tudi mi. Vabimo vas na dogodek in na našo stojnico, kjer bodo s 15-odstotnim popustom na voljo aktualne obrazstavne monografije in druge publikacije, ki so ob raznovrstnih projektih izšle v Mestnem muzeju Ljubljana, Plečnikovi hiši, Mestni galeriji Ljubljana, Cukrarni, Galeriji Jakopič, Galeriji Vžigalica in Vili Zlatica.

O pripravah priljubljenega literarnega festivala, ki poleg v Ljubljani letos poteka še v 13. slovenskih mestih, več izveste TUKAJ 

Objavljeno: 20. 5. 2024

Ostanite z nami v stiku!

Bodite obveščeni o razstavah in dogodkih, ki jih pripravljamo v Muzeju in galerijah mesta Ljubljane.

Prijavite se