Ljubljana
MGML

Junijsko veččutno vodstvo po Plečnikovi hiši

Naj vam vsa čutila, sluh, vid, otip, vonj in okus, pomagajo pri spoznavanju življenja in domovanja arhitekturnega mojstra Jožeta Plečnika. Pridružite se nam na veččutnem vodstvu po Plečnikovi hiši; mesto si zagotovite s prijavo na prijava@mgml.si.

Četrtek
8
Jun 2017
Čas: 17:30–19:00
Lokacija: Plečnikova hiša
Odrasli, študenti, seniorji, obiskovalci s posebnimi potrebami
None
© Ustvarjalna Pisarna SOdelujem

V Plečnikovi hiši, v kateri je Jože Plečnik bival 36 let, vse do svoje smrti, bomo podrobno spoznali največjega slovenskega arhitekta in obsežen opus njegovih del. Odkrivali pa bomo tudi manj znane plati velikega mojstra: skozi drobne anekdote bomo spoznali njegovo osebno življenje in osebe, ki so ga najbolj zaznamovale.

Na vodstvu bomo preko vseh čutil v stiku z arhitektovimi avtentičnimi osebnimi predmeti doživeli nepozabne izkušnje. Uro in pol trajajoče vodstvo pa bomo sklenili s pogostitvijo v Plečnikovem slogu.

Vodstvo pripravljamo v sodelovanju Ustvarjalne Pisarne SOdelujem in MGML.


Cena vstopnice: 7 € / 5€ (znižana cena), asistenti, spremljevalci imajo brezplačen vstop

Ker je zaradi zagotavljanja kakovostne izvedbe vodstva število udeležencev omejeno na 7 oseb, vas prosimo, da svojo udeležbo sporočite na telefonsko številko 01 24 12 506 ali na
prijava@mgml.si.

V sodelovanju s Klubom Ljubiteljev Umetnosti: Asistenca vsem, ki bi se vodstva želeli udeležiti, a se ga zaradi osebne okoliščine (npr. senzorna oviranost, gibalna oviranost, težje razumevanje …) samostojno ne morete, nudimo brezplačno spremstvo na dogodek. V tem primeru vas prosimo, da nas vsaj tri dni prej obvestite na telefonsko številko 031 453 743 (Karmen Bajec).