Ljubljana
MGML

Pošiljka kulture: ideje za prisrčne, sladke in tople poklone iz Plečnikove hiše

Izvirno praznično obdarovanje s Pošiljko kulture

Tudi ob letošnjih praznikih bo s Pošiljko kulture iz Plečnikove hiše obdarovanje izvirnejše in lažje. Pripravili smo pet edinstvenih paketov, ki poleg prisrčnih, sladkih, dišečih, toplih in sapo jemajočih idej za praznično obdarovanje vsebujejo tudi darilno vstopnico za obisk Plečnikove hiše.

Naj Pošiljka kulture navduši tudi najbolj zahtevne
Naj Pošiljka kulture navduši tudi najbolj zahtevne © Luka Ažman / MGML

Že razmišljate o decembrskem obdarovanju in iščete izvirne ideje? Za vse ljubitelje arhitekture in Plečnika priporočamo naše pakete Pošiljke kulture. Majhna dišeča pozornost je lahko paket Plečnik za kavoljubce, vaše najmlajše bo razveselil paket Plečnik in kuža Sivko, paket Domači Plečnik stavi na tradicijo, s paketom Jože Plečnik – stripovski junak boste razveselili ljubitelje stripa, tiste malo bolj zahtevne pa bo zagotovo navdušil paket Arhitektura po meri človeka.

Poleg že oblikovanih paketov lahko v naši spletni trgovini https://shop.mgml.si/ izbirate tudi med posameznimi izdelki in si paket Pošiljke kulture ustvarite kar sami ali pa pobrskate med paketi, ki so jih pripravili v Mestnem muzeju Ljubljana, Mestni galeriji Ljubljana, Galeriji Jakopič in galeriji Cukrarna.

Če Pošiljko kulture podarjate svojim bližnjim, prijateljem ali poslovnim partnerjem in želite darilu dodati svoje osebno voščilo, ob naročilu sporočite besedilo in ročno zapisanega bomo dodali v paket. Pošiljko kulture po plačanem predračunu pošljemo na naslov, ki ga oddate ob naročilu. Lahko pa paket prevzamete tudi na naslovu Muzeja in galerij mesta Ljubljane, Gosposka 15, Ljubljana.

Tudi letos podarite Pošiljko kulture, ki  presega meje, podpira ustvarjalnost in ponuja prijetna kulturna doživetja

Objavljeno: 1. 12. 2021

Ostanite z nami v stiku!

Bodite obveščeni o razstavah in dogodkih, ki jih pripravljamo v Muzeju in galerijah mesta Ljubljane.

Prijavite se