Ljubljana
MGML

Podarite razveseljujočo in izvirno Pošiljko kulture iz Plečnikove hiše

Praznični čas vabi, da ob koncu leta razveselimo svoje najdražje. Obdarujemo jih lahko s toplo pozornostjo iz Plečnikove hiše s pridihom kulturnega doživetja.

None
© Luka Ažman

Tudi v letošnjem letu smo v Plečnikovi hiši za izvirno obdarovanje pripravili tri darilne paketke pod skupnim imenom Pošiljka kulture. Paket 'Plečnik za kavoljubce' bo obdarovanca razveselil z aromatično Plečnikovo kavo in darilno vstopnico za obisk Plečnikove hiše za dve osebi; paket 'Plečnik in kuža Sivko' je lahko izvirno darilo za družine in najmlajše, saj vsebuje otroško slikanico Sivko na potepu po Plečnikovi Ljubljani in tople nogavičke z motivom Plečnikovega štirinožca Sivka, izdelane v Sloveniji; izvirno presenečenje za ljubitelje Plečnikove arhitekture pa ponuja še paket 'Jože Plečnik – stripovski junak' z biografsko stripovsko uspešnico Plečnik (in pika) ter darilno vstopnico za obisk Plečnikove hiše za dve osebi.

Poleg že oblikovanih paketov lahko v naši spletni trgovini https://shop.mgml.si/ izbirate tudi med posameznimi izdelki in si paket Pošiljke kulture ustvarite kar sami ali pa pobrskate med paketi, ki so jih pripravili v Mestnem muzeju Ljubljana, Mestni galeriji Ljubljana, Galeriji Jakopič in galeriji Cukrarna.

Če Pošiljko kulture podarjate svojim bližnjim, prijateljem ali poslovnim partnerjem in želite darilu dodati svoje osebno voščilo, ob naročilu sporočite besedilo in ročno zapisanega bomo dodali v paket. Pošiljko kulture po plačanem predračunu pošljemo na naslov, ki ga oddate ob naročilu. Lahko pa paket prevzamete tudi na naslovu Muzeja in galerij mesta Ljubljane (Mestni muzej Ljubljana), Gosposka 15, Ljubljana.

Vabljeni, da tudi letos podarite Pošiljko kulture – izvirno kulturno doživetje!

Objavljeno: 5. 12. 2023

Ostanite z nami v stiku!

Bodite obveščeni o razstavah in dogodkih, ki jih pripravljamo v Muzeju in galerijah mesta Ljubljane.

Prijavite se