Ljubljana
MGML

Pridruži se nam: študentsko delo v Plečnikovi hiši

Iščemo novo pomoč!

Te veseli delo z ljudmi in se tvoja radovednost vrti tudi okoli zgodovine, dediščine in arhitekture? Prijavi se za študentsko delo na naših programih v Plečnikovi hiši!

None
© Andrej Peunik / MGML

Za delo v Plečnikovi hiši in Mestnem muzeju Ljubljana iščemo komunikativne, zanesljive in energične študentke in študente z občutkom za delo z otroki in odraslimi.

Vabimo te, da postaneš del ekipe informatorjev, vodičev ter izvajalcev pedagoških in andragoških programov. Čaka te delo na vodenih ogledih Plečnikove hiše, delavnicah in vodstvih za vrtce, osnovne in srednje šole ter na praznovanjih rojstnih dni.

S teboj si želimo dolgoročnega sodelovanja. Pri nas boš lahko razvijal različne komunikacijske veščine, ki ti bodo koristile za življenje. Imel boš dostop do različnih brezplačnih izobraževanj (s področja retorike, dela s strankami, učinkovite komunikacije, obvladovanja konfliktov,  timskega dela pa tudi mnogih muzejskih tem).

Pričakujemo poznavanje zgodovine Ljubljane in sposobnost vodenja po razstavi oz. izvajanja pedagoških programov. Urnik dela je prilagodljiv. 

Prijave na razpis sprejemamo do 5. julija 2021 na elektronski naslov janja.rebolj@mgml.si. Skupaj z življenjepisom nam pošlji tudi spremno pismo. Odgovor na svojo prošnjo pričakuj v prvi polovici julija.

Pridruži se ekipi zunanjih sodelavcev iz vrst študentov zgodovine, umetnostne zgodovine, arheologije, antropologije, etnologije, sociologije in drugih humanističnih smeri.

Razgovori bodo potekali v prvi polovici julija v Mestnem muzeju Ljubljana, na Gosposki 15.
Pred pričetkom dela bo preizkus vodenja. Izbranim kandidatom nudimo možnost podpore v izobraževanju.

Objavljeno: 29. 6. 2021

Ostanite z nami v stiku!

Bodite obveščeni o razstavah in dogodkih, ki jih pripravljamo v Muzeju in galerijah mesta Ljubljane.

Prijavite se