Ljubljana
MGML

Don Kihotov telefon

Vzpostavljamo otroški Don Kihotov telefon! V delu Govoril sem z (I spoke with) se je umetnik in pedagog Jože Barši, čigar razstava je te dni na ogled v Mestni galeriji Ljubljana, pogovarjal z različnimi ljudmi s celega sveta – od Venezuele in Italije do Japonske in Nove Zelandije. Tudi zato bodo naše tokratne ustvarjalne delavnice ob razstavi Učenje in pozabljanje potekale nekoliko drugače – v obliki pogovora!

Petek
2
Apr 2021
Čas: 15:00–17:00
Lokacija: Mestna galerija Ljubljana
Družine, otroci
Razstava Jože Barši: Učenje in pozabljanje
Razstava Jože Barši: Učenje in pozabljanje © Andrej Peunik / MGML

Poznaš Don Kihota iz Manče, popotnega viteza, ki se je na svojem konju Rosinantu v družbi oprode Sanče Pansa z namenom braniti nedolžne in preganjati krive odpravil po svetu? Veš za katero iz med njegovih prigod?

Vabljen, da na razstavi Jožeta Baršija v Mestni galeriji Ljubljana ali pa na spodnji povezavi pozorno prisluhneš Don Kihotovi dogodivščini z zakleto ladjo v interpretaciji Katarine Nahtigal, nas pokličeš in z nami deliš katero koli misel, ki se ti je utrnila ob poslušanju Don Kihotove dogodivščine.

Na Don Kihotov telefon nas lahko pokličeš vse petke v mesecu marcu med 15. in 17. uro.
Don Kihotov telefon: 041 634 475


Pripovedovalna urica ob razstavi Učenje in pozabljanje

Tor
16
Apr 2024
Voden ogled
Mestna galerija Ljubljana • Odrasli, družine, otroci, študenti, seniorji, šolske in predšolske skupine, obiskovalci s posebnimi potrebami
Čet
23
Maj 2024
Otvoritev
Mestna galerija Ljubljana • Odrasli, družine, otroci, študenti, seniorji, šolske in predšolske skupine, obiskovalci s posebnimi potrebami
Sre
26
Jun 2024
Delavnica
Mestna galerija Ljubljana • Otroci

Ostanite z nami v stiku!

Bodite obveščeni o razstavah in dogodkih, ki jih pripravljamo v Muzeju in galerijah mesta Ljubljane.

Prijavite se