Ljubljana
MGML

Presenečenje na dogodku Pozdrav brucem

Ko je leta 1660 Ljubljano obiskal rimsko-nemški cesar Leopold I. Habsburški, mu je gostitelj kranjski deželni glavar Johann Weikhart Auersperg v svojem dvorcu pripravil presenečenje: ogled italijanske opere.

1. oktobra na Pozdravu brucem na Kongresnem trgu ne boste slišali opere, pač pa samega Leopolda I. In pozneje še Dan D!

None

Tam bomo tudi mi! Obišči nas, naroči se na prejemanje naših novic in bodi obveščen_a o vseh priložnostih za mlade! In presenečenje? Kolo sreče, s katerim zadeneš brezplačne vstopnice, popuste in druge zanimive muzejsko-galerijske gadgete.

Zdaj pa še o priložnostih za mlade:

Si želiš izboljšati svoje veščine javnega nastopanja in predstaviti svoje raziskovalno delo širši publiki? Pridruži se projektu M_oder! Prijavi se in po uspešnem razgovoru ter prejemu gradiva boš pod vodstvom izkušenega mentorja pripravil_a svojo predstavitev. Imel_ a boš priložnost, da svoje raziskovalne dosežke predstaviš na brezplačnem javnem dogodku v muzeju ter pridobiš dragocene izkušnje v varnem in spodbudnem okolju.

Iščeš študentsko delo, ki se vsebinsko navezuje na tvoj študij, ali pa si preprosto želiš pridobiti izkušnje z delom z ljudmi in dediščino? Pri nas se lahko naučiš veščin, ki ti bodo koristile celo življenje. Delo v naši ekipi pa ti omogoča sodelovanje z vrstniki iz najrazličnejših področij, razvijanje veščin javnega nastopanja in pridobivanje novih znanj iz prve roke, od kustosov in raziskovalcev. 

Muzej in galerije mesta Ljubljane pa smo tudi prostor za vaše karierne priložnosti!

Objavljeno: 23. 9. 2024

Ostanite z nami v stiku!

Bodite obveščeni o razstavah in dogodkih, ki jih pripravljamo v Muzeju in galerijah mesta Ljubljane.

Prijavite se