Ljubljana
MGML

Od blizu: Fotografija kot način videnja sveta

Vabimo vas, da se priključite uspešni študijski skupini Od blizu: Fotografija kot način videnja sveta, ki se bo prvič sestala 18. in 19. februarja 2022.

None
© Metod Blejec

Priključite se uspešni študijski skupini Od blizu: Fotografija kot način videnja sveta. Naš celoletni program neformalnega izobraževanja 16 udeležencem, ki idejo fotografije nosijo v svojem pogledu na svet, omogoča, da se kot občutljivi posamezniki od blizu soočijo s poslanstvi, ki jih medij fotografije uresničuje. Uvaja pristope k fotografiji in k širjenju sporočilnosti fotografije, ki bolj kot na tehnični dovršenosti opreme in veščini temeljijo na urjenju očesa in osebnosti fotografa.

Vodil vas bo izkušen strokovni tim: dr. Marija Skočir, kustosinja za fotografijo; Matevž Paternoster, fotograf, delujoč na stičišču arhitekturne, muzejske in komercialne fotografije; Saša Kralj, izkušeni fotoreporter, ki se je preusmeril v avtorsko in mentorsko delovanje; Metod Blejec, multimedijski umetnik in oblikovalec; Janja Rebolj, strokovnjakinja za izobraževanje odraslih.

Več informacij na: https://mgml.si/sl/galerija-jakopic/od-blizu/

Ker fotografija ni le pritisk na sprožilec v pravem trenutku. Je način videnja sveta!

Objavljeno: 4. 1. 2022

Ostanite z nami v stiku!

Bodite obveščeni o razstavah in dogodkih, ki jih pripravljamo v Muzeju in galerijah mesta Ljubljane.

Prijavite se