Ljubljana
MGML

Pripravljena, a prestavljena

Po letu entuziazma, trdega dela in mednarodnega sodelovanja s ponosom sporočamo, da je razstava Videnje 20/20: Skupnost – Sodobna indonezijska družbeno zavzeta fotografija postavljena in nared, da jo pokažemo obiskovalcem. Vendar so vsi javni dogodki v Sloveniji do nadaljnjega odpovedani, kar je posledica ukrepov slovenske vlade, namenjenih preprečevanju širjenja virusa COVID-19.

None

Takoj ko bo mogoče, bomo v Galeriji Jakopič z veseljem sprejeli obiskovalce in pripravili dogodke z indonezijskimi fotografi (v Sloveniji in na Hrvaškem), ki so trenutno načrtovani za konec maja. Ker naša ekipa zelo ceni delo sodelujočih umetnikov in verjame, da je razstava več kot vredna, da si jo ogledate, jo podaljšujemo do julija 2020. 

Prosimo vas, da dogajanje spremljate na naših družbenih omrežjih in družbenih omrežjih naših partnerjev, to sta inštitut Pannafoto in Živi Atelje DK.

Hvaležni smo vam za podporo, razumevanje in sodelovanje pri ustvarjanju te izjemne razstave, hvaležni vam bomo tudi za vaš obisk, ko bo seveda mogoč.


Virtualno odprtje razstave "Videnje 20/20: Skupnost – Sodobna indonezijska družbeno zavzeta fotografija": torek, 17. 3. 2020, ob 19.00 na Facebook in Instagram strani Galerije Jakopič. Vabljeni, da se pridružite naši virtualni skupnosti!

Objavljeno: 17. 3. 2020

Ostanite z nami v stiku!

Bodite obveščeni o razstavah in dogodkih, ki jih pripravljamo v Muzeju in galerijah mesta Ljubljane.

Prijavite se