Ljubljana
MGML

Za uka željne: Izšle so nove knjižice pedagoških programov za šolsko leto 2019/2020

Pedagoški programi za otroke od vrtca do srednje šole

Konec šolskega leta se bliža in v MGML smo za kolege pedagoge že pripravili nove vsebine za prihajajoče šolsko leto 2019/2020! Ponujamo vam izkustvene, poučne, doživljajske in ustvarjalne programe! Vabljeni, da prelistate knjižice programov in izberete po svoje.

ANIM-AkCIJA!
ANIM-AkCIJA! © Andrej Peunik/MGML

Novo šolsko leto je pred nami, z njim pa tudi nove priložnosti, da z učenci obiščete izkustvene, poučne, doživljajske in ustvarjalne programe, ki jih z mislijo na vas ustvarjamo v Muzeju in galerijah mesta Ljubljane. 

Z našimi programi lahko svojim učencem približate različne teme in poglobite ali popestrite vaše kulturne, naravoslovne in tehniške dneve.

In čemu v šolskem letu 2019/2020 posvečamo še posebno pozornost? Veliki letni razstavi dosežkov novega veka, s katero se v Mestnem muzeju poklanjamo Vodnikovemu letu. Občasna razstava Knjiga. Znanje. Razum. bo obravnavala kulturne in duhovne vrhunce v Ljubljani od 16. do 18. stoletja, ob njej pa vas čakajo novi interaktivni programi.

Pestro zgodovino Ljubljane lahko spoznavate tudi na naši stalni razstavi Ljubljana. Zgodovina. Mesto. in pri tem izbirate med bogatim naborom zgodovinskih obdobij in programov, ki so prilagojeni različnim starostim učencev. 

Ne spreglejte pa tudi doživljajskih ogledov in delavnic v Plečnikovi hiši in Galeriji Jakopič ali na kateri drugi naši lokaciji. Hvala, ker ostajate naši redni gostje in nas s pohvalami, predlogi in kritikami spodbujate, da ohranjamo in še izboljšujemo kakovost naših programov.

Dobrodošli pa tudi vsi, ki nas boste letos obiskali prvič – čakajo vas doživetja, zaradi katerih smo prepričani, da vaš prvi obisk ne bo tudi zadnji.

Se vidimo v Muzeju in galerijah mesta Ljubljane!


Pedagoški programi MGML za vrtce:

Pedagoški programi MGML za osnovne šole:

Pedagoški programi MGML za srednje šole:


Zagotovite si svojo knjižico! Na prijava@mgml.si nam pošljite svoje podatke (ime, priimek, naslov in pošto) ter dopišite, katero izmed knjižic želite prejeti. Knjižico vam bomo poslali po pošti.

Objavljeno: 19. 6. 2019

Ostanite z nami v stiku!

Bodite obveščeni o razstavah in dogodkih, ki jih pripravljamo v Muzeju in galerijah mesta Ljubljane.

Prijavite se