Ljubljana
MGML

Najbolj KUL abonma vabi k vpisu

Oblikovan z mislijo na mlade med 15. in 25. letom starosti.

Najbolj KUL abonma, ki domuje v Ljubljani, se z letošnjo sezono vrača na ulice naše prestolnice in prihaja tudi v MGML.

None

Nova sezona prinaša nov, svež vihar kulture in umetnosti. Abonenti bodo tako imeli priložnost, da se potopijo v svet živopisanih produkcij, ki nastajajo pod streho 10 javnih kulturnih zavodov – tudi Muzeja in galerij mesta Ljubljane.

Letos smo zraven s tremi razstavami, in sicer: Knjiga. Znanje. Razum. v Mestnem muzeju, Jaka Babnik: Pigmalion v Galeriji Jakopič in Vlado Martek: Razstava z več naslovi v Mestni galeriji.

Časovnica dogodkov je pri večini ustvarjalcev zaenkrat okvirna; o konkretnih datumih bodo abonenti obveščeni pred vsakokratnim dogodkom z e-pošto.

KUL abonma je sicer oblikovan z mislijo na mlade med 15. in 25. letom starosti nudi KUL abonma svojim abonentom kalejdoskop pestrih umetniških produkcij, ki zajemajo gledališče, film, glasbo in vizualne umetnosti. Temu je prilagojena tudi cena abonmaja – samo 25 evrov.

KUL abonma lahko vpišeš do 24. oktobra 2019 na blagajni Lutkovnega gledališča Ljubljana, Krekov trg 2, ki je odprta vsak dan med 9. in 19. uro, ob sobotah pa med 9. in 13. uro, ali preko spletne prodaje lgl.mojekarte.si. 

Objavljeno: 7. 10. 2019

Ostanite z nami v stiku!

Bodite obveščeni o razstavah in dogodkih, ki jih pripravljamo v Muzeju in galerijah mesta Ljubljane.

Prijavite se