Ljubljana
MGML
Ivan Moudov
© Matevž Paternoster / MGML

Kulturni center Tobačna

Tobačna ulica 1
1000 Ljubljana

E info@mgml.si

Informacije in rezervacije terminov:
T 01 24 12 500
T 01 24 12 506
E prijava@mgml.si

Ivan Moudov

Certifikat avtentičnosti

9. 1. 2015–13. 2. 2015

Rezultat rezidenčnega bivanja Ivana Moudova v KC Tobačna 001 je pregledna razstava v obliki kataloga umetnika. Vsaka stran razstavljenega kataloga je unikatno umetniško delo, ki je obiskovalcem galerije na voljo po dostopni ceni. Naprodaj bodo vse kataložne strani z reprodukcijami umetnikovih del ter strani s teksti izpod peres različnih piscev.

Želite postati lastnik unikatnega umetniškega dela? 

Želite prispevati k razvoju in napredku sodobne umetnosti?

Imate denar? 

Potem imamo rešitev za vas. 

Rezultat rezidenčnega bivanja Ivana Moudova v KC Tobačna 001 je pregledna razstava v obliki kataloga umetnika. Vsaka stran razstavljenega kataloga je unikatno umetniško delo, ki je obiskovalcem galerije na voljo po dostopni ceni. Naprodaj bodo vse kataložne strani z reprodukcijami umetnikovih del ter strani s teksti izpod peres različnih piscev. Z nakupom strani bo novi lastnik uradno odobril objavo kupljene strani v katalogu in na ta način postal tudi sourednik kataloga. Ime lastnika strani in s tem posledično umetniškega dela bo objavljeno v kolofonu publikacije, razen v primeru, ko bo kupec želel ostati anonimen. Lastnik posamezne strani kataloga bo postal tudi lastnik pik – ločil. Te bodo pripadale izključno lastnikom, saj jih bo umetnik ročno vnesel na vse natisnjene strani, namenjene prodaji, medtem ko v končni nakladi kataloga pik posledično ne bo. 

Razstavni projekt temelji na redukciji, saj bo z vsako novo razstavo manjši, obenem pa se bo obseg kataloga sorazmerno povečeval. Strani, ki v Ljubljani ne bodo prodane, bodo na voljo na kasnejših lokacijah, kjer bo Moudov z razstavo gostoval tekom leta. Katalog bo v tiskani obliki izšel šele konec leta 2015, strani, ki jih do zadnjega ne bo kupil nihče, pa v katalogu ne bodo objavljene. 

Izkoristite torej odlično priložnost, da postanete lastnik unikatnega umetniškega dela Ivana Moudova, ki vam ga bomo na odprtju razstave ponudili po zares ugodni ceni. Vsak kupec bo prejel tudi certifikat o pristnosti umetniškega dela z avtorjevim lastnoročnim podpisom. 

Kupnine ne vračamo. Garancija je doživljenjska. 

Kolofon

Produkcija: Muzej in galerije mesta LjubljaneKustosinja: Alenka GregoričUmetnica: Ivan MoudovBesedilo: Alenka GregoričOblikovanje: Ajdin BašićFotografije postavitve: Matevž Paternoster / MGMLTehnična izvedba: Tehnična služba MGMLProjekt so omogočili: Mestna občina Ljubljana, oddelek za kulturo

Kulturni center Tobačna

Tobačna ulica 1
1000 Ljubljana

E info@mgml.si

Informacije in rezervacije terminov:
T 01 24 12 500
T 01 24 12 506
E prijava@mgml.si

Novice

Postanite lastnik unikatnega umetniškega dela

Bolgarski umetnik Ivan Moudov na razstavi "Certifikat avtentičnosti" v KC Tobačna 001 na ogled postavlja katalog. Vsaka stran razstavljenega kataloga je unikatno umetniško delo, ki ga obiskovalci galerije lahko odkupijo in tako zagotovijo, da bo katalog natisnjen. V kolikor se odločite za nakup tekstovne strani kataloga, postanete lastnik pik – ločil.

16. januar 2015
Kulturni center Tobačna
V KC Tobačna 001 je prispel rezidenčni umetnik Ivan Moudov

V KC Tobačna je narezidenco prispel Ivan Moudov (1975, Sofija), ki je leta 2002 zaključil študij na Narodni akademiji likovnih umetnosti v Sofiji in kmalu postal eden najbolj prepoznavnih umetnikov svoje generacije.

17. november 2014
Kulturni center Tobačna

Ostanite z nami v stiku!

Bodite obveščeni o razstavah in dogodkih, ki jih pripravljamo v Muzeju in galerijah mesta Ljubljane.

Prijavite se