Ljubljana
MGML

Publikacije Galerije Jakopič na 38. Slovenskem knjižnem sejmu

Poiščite jih v Fotoconi Galerije Fotografija!

Knjigarna Galerije Fotografija od leta 2018 na Slovenskem knjižnem sejmu vodi program Fotocone, ki je del sejma, namenjen fotoknjigi. V bogatemu naboru knjig v Fotoconi bodo na voljo tudi publikacije, ki jih pod okriljem Muzeja in galerij mesta Ljubljane (MGML) izdaja Galerija Jakopič. V soboto, 26. 11., ob 16:00 vabljeni tudi na pogovor o naši aktualni monografiji, ki spremlja istoimensko razstavo Bojan Radovič: Replika.

None

Na razstavišču Fotocone v sklopu 38. Slovenskega knjižnega sejma na Gospodarskem razstavišču so na voljo knjižne izdaje slovenskih in mednarodnih avtorjev in založb, ki svoj program namenjajo izdajanju fotoknjig, organizirani pa bodo tudi pogovori z ustvarjalci in predstavitve aktualne knjižne bere na področju fotografije.

V Galeriji Jakopič pod okriljem založniške dejavnosti MGML že leta izdajamo monografije slovenskih fotografov (Tihomir Pinter, Bojan Radovič, DK, Jaka Babnik, Jože Suhadolnik, Damjan Gale, Tone Stojko ...) in pa druge publikacije, vezane na gostujoče razstave svetovno priznanih fotografov (Sebastiao Salgado, Josef Koudelka, Marc Riboud, Roger Ballen ...),

Vabljeni v Fotocono, da prelistate pester nabor knjig o fotografiji in prisluhnete kateremu od pogovorov. Posebej vas vabimo v naše vrste v soboto, 26. 11., ob 16:00 na pogovor o razstavi in monografiji Replika s fotografom Bojanom Radovičem in kustosinjo dr. Marijo Skočir, vodjo Galerije Jakopič in Galerije Vžigalica.

Objavljeno: 21. 11. 2022

Ostanite z nami v stiku!

Bodite obveščeni o razstavah in dogodkih, ki jih pripravljamo v Muzeju in galerijah mesta Ljubljane.

Prijavite se