Ljubljana
MGML

Odprti ateljeji v Stari Tobačni

Projekt Odprti ateljeji v Stari Tobačni so že drugo leto zapored ustvarili umetniki, ki aktivno in že več let ustvarjajo v prostorih nekdanje Tobačne tovarne v Ljubljani. Namen projekta je predstaviti umetniško in kreativno produkcijo širši javnosti, ki nastaja na lokaciji stare Tobačne tovarne in javnosti ni dobro poznana. Odprte ateljeje, ki ponujajo pogovore z umetniki, obiske v ateljejih in možnost nakupa daril, likovne šole ter delavnice za otroke in odrasle, nastope, koncerte in druge prireditve, lahko obiščete od 14. do 16. decembra 2016.

None

Letos so se organizatorji projekta še tesneje povezali s kulturniki, ki delujejo na območju Tobačne tovarne – pridružili so se programu Festival RADART 7: RADAR NAD TOBAČNO, ki v sodelovanju z Radiom Študent, Cirkulacijo in klubom ZOO organizira festival od 10.12. do 15.12. Projekt zaključujejo z dobrodelnim dogodkom v Klubu ZOO.

V sklopu Odprtih ateljejev se predstavljajo: Maša Gala, Igor Banfi, Milijana Babić, Marko Batista, Valeri Wolf Gang, Barbara Kastelec, Ana Legčević, Mirjana Sušec, Maria Karnar-Lemeschewa, Jošt Snoj, Tia Avsec, Skupina AS, 3kolektiv.

Objavljeno: 15. 12. 2016

Ostanite z nami v stiku!

Bodite obveščeni o razstavah in dogodkih, ki jih pripravljamo v Muzeju in galerijah mesta Ljubljane.

Prijavite se