Ljubljana
MGML

Maruša Meglič se je v Londonu predstavila z razstavo Warm Heart Faint of Heart

Razstava Maruše Meglič z naslovom "Warm Heart, Faint of Heart" je rezultat dvomesečnega rezedenčnega programa s Tottenham Hale International Studios v Londonu. Razstava, ki je bila v galeriji Chalton v Londonu na ogled od 22. do 24. septembra, se spogleduje z idejo vizualne prilike. Poslužuje se animističnega pristopa do neživih predmetov in materialov, katere prepoji z pripovedovanjem, didaktičimi elementi, kar doseže z združevanjem instalacij, najdenih predmetov (objet trouvé) ter dvo- in tro-dimenzonalih del.

None

Razstava Maruše Meglič "Warm Heart, Faint of Heart "se spogleduje z idejo vizualne prilike. Poslužuje se animističnega pristopa do neživih predmetov in materialov, katere prepoji z pripovedovanjem, didaktičimi elementi, kar doseže z združevanjem instalacij, najdenih predmetov (objet trouvé) ter dvo- in tro-dimenzonalih del.

Maruša Meglič se je rezidence v Tottenham Hale International Studios udeležila na podlagi javnega poziva Muzeja in galerij mesta Ljubljane, ki je bil izveden leta 2015.

Objavljeno: 28. 9. 2016

Ostanite z nami v stiku!

Bodite obveščeni o razstavah in dogodkih, ki jih pripravljamo v Muzeju in galerijah mesta Ljubljane.

Prijavite se